Woning beheren

Het verhuren van je woning kan in veel gevallen interessant zijn, maar het neemt ook veel tijd en werk in beslag. Wij kunnen ons voorstellen dat je het zelf te druk hebt voor al het geregel, of in het buitenland bent, dan nemen wij dat graag voor onze rekening.

Een belangrijke rol van ons als beheerder is het optreden als intermediair voor het behandelen van klachten, storingen en problemen van huurders. Dit zorgt voor een ontlasting bij de eigenaar en een correcte afhandeling van klachten/problemen op basis van onze ervaring sinds 2001. Tevens is het uit handen geven van uw belegging een zekerheid voor beleggen in BOX 3.
Het beheer bestaat uit financieel, administratief en technisch management. 

Het uitbesteden van het beheer van jouw woning betekent dat alle verhuur-gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd in overleg met de eigenaar. Of het nu gaat om het innen van de maandelijkse huur, onderhoud of het traject van A tot Z voor een complete vastgoedportefeuille. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jou volledig te ontzorgen. Klachten of storingen kunnen gemakkelijk door de bewoner telefonisch of via onze website worden doorgegeven.

De tijdwinst die wordt gemaakt en vooral het stukje gemoedsrust, zorgen voor een zorgeloze exploitatie en rendement uit jouw woning of belegging.